Wachtkamer Winschoten – Mondzorg Caspian

Wachtkamer Winschoten

De wachtkamer van Mondzorg Caspian (Winschoten) is een oude bekende plek voor vele trouwe patiënten die al jaren lang in deze praktijk komen. Maar ook voor nieuwkomers een warme ontvangst. Wij proberen onze wachtkamer dan ook comfortabel en gezellig te houden zodat  u zich (met uw familie) thuis zult voelen. Want wachten in een ontspannen, prettige sfeer is belangrijk.

Wij, als mensen, leren ons hele leven continu nieuwe dingen. En wat kan nog constructiever zijn, als wij onze wachttijd gebruiken, om iets meer informatie te verzamelen. Wij vinden dat onze patiënten deze gelegenheid ook bij ons in wachtkamer moeten kunnen krijgen. Daarom hebben wij met zorg en aandacht, tijdschriften en informatiefolders verzameld. Zo kunt u (met uw familie) op leerzame en ontspannen wijze op uw afspraak wachten.

Als sinds een paar jaar hebben we op onze locatie Winschoten een mini-ruil-bibliotheek. Verschillende patiënten hebben al boeken aangeleverd en weer meegenomen. Heeft u een oud boek dat u wilt ruilen? Neem het mee en ruil het tegen een ander boek. Dit is geheel gratis. Veel lees plezier!